Børnenes og hundenes dag 2010

Den 31. juli 2010 mødte godt 150 børn, forældre og bedsteforældre op i Byparken i Avedøre, for at se de 31 børn og hunde der deltog i årets børnenens og hundens dag. Det var det største antal besøgende der har været til børnenes og hundenes gennem årene.

Det var 7 år, der som en del af Hvidovre kommunens sommerferie aktiviteter, blev afholdt børnenes og hundenes dag. Selv om solen var bagende varm for de mange hunde, gik dagens bedømmelser og konkurrencer flot, og børnene og deres hunde havde en sjov dag sammen i Byparken.

I arrangementet deltog også hundemassør Gitte Bruhns fra Hvidovre, der er eksamineret hundemassør, der fik en snak med mange af deltagerne om hundemassage, som anvendes af flere og flere hunde ejere, ligesom flere hunde fik mulighed for at prøve en skøn omgang massage i hænderne hos den erfarende hunde massør.

De mange hunde blev bedømt af dommer Gert Møller fra Præstø, som gennem flere år har været dommer og han fortalte sjove spændende historier om de forskellige racer, ligesom mange fik gode råd med hjem om hvordan man kan få endnu mere glæde ud af sit kæreste eje, nemlig hunden.

Dommerne roste deltagernes hunde meget. Især var det stor glæde over den glæde hundene over at være sammen med børnene, som alle havde et godt og flot samarbejde, hvor børnene samtidig udviser respekt overfor hunden.

Det var 5 år DHSK og Fritidsbutikken, var fælles om loppemarked og hundeudstilling for børn. Det var første gang deltagerne også kunne prøve klubbens nye komplette agilitybane som mange viste interesse for.

Årets barn og hund i Hvidovre blev den 11 årige Sofie Visner der var i ringen med sin smukke, robuste og skønne Wham der er Labrador Retriver.

Royal Canin gav sponsor foder præmier til dagens vindere, ligesom der var smagsprøver til alle hundene af firmaets produkter.  

Seneste kommentarer

27.05 | 06:34

Hej Lis
Tak for dit spørgsmål, kan du ikke sende mig din mail adresse til f-sorensen@oncable.dk, så skal jeg nok hjælpe dig, eller ring gerne til mig på 25472901 mvh Frank

26.05 | 18:15

Hej
Jeg er pt med i DDH, men har ikke kunnet opdrive en hvid korthåret han til min tæve på 4 år som gerne skulle have hvalpe i år. Hun har een B-hofte og een A - hofte, ellers er hun fejlfri.

24.05 | 21:45

Hej Torben, tak for din besked godt at høre fra dig, håber det går godt hos du kan evt. skrive til mig f-sorensen@oncable.dk, eller tlf. 25472901 mvh Frank og Dingo

24.05 | 19:35

Hej Frank. Jeg ved ikke om du stadig læser på disse svar, men jeg var ejer til Skagens Nikko som var far til Bambi. Håber du læser dette og vi evt. kan komme i kontakt.

Del siden