Udstilling og temadag i TV

Dansk Hvid Schæferhundeklub havde den 17. oktober 2009 udstilling og temadag i Aabenraa om Hvide Schæfere og andre hunde racer.

Mange hunde ejere deltog i dagen, hvor alttv kom og lavede en god TV udsendelse om Hvide Schæfere, som gav en flot omtale af vore dejlige hunde og arbejdet i DHSK.

Det er jo dejligt når også en TV station viser interesse for Hvide Schæfere og laver en udsendelse, så jeg syntes lige I skal have et link til siden hvor udsendelsen kan ses her på nettet.

Udsendelsen kan ses på det her direkte link:

http://www.aabenraa-lokal-tv.dk/wp/   og gå ind under hunderally

Tak til de mange der deltog i arrangementet i Aabenraa og som var med til via TV at skaffe god omtale af vore dejlige hunde.

Hele familien hygger sig sammen ved arrangementer i DHSK

Hele familien hygger sig sammen ved arrangementer i DHSK

Dyrevelfærdspuljen støttede temadag

🙂Temadagen i Aabenraa blev afholdt med støtte fra Dyrevelfærdspuljen, i forbindelse med en udstilling i DHSK, hvor klubben havde lånt det skønne anlæg som DCH Aabenraa til daglig bruger til klubbens aktiviteter.

Helle Schultz stod for en sjov, og anderledes konkurrence, i hunderally som var en stor succes for de deltagne hunde og deres ejere.

Frank Sørensen fortalte om pasning og pleje af hundens tænder, og Fie Skau holdt et levende og engageret foredrag, med praktiske eksempler, på hvad hundens og ejerens kropssprog betyder.

Det var en rigtig dejlig dag alle havde sammen i Aabenraa, og tak til alle der var med til at arrangere dagen.

En glad Hvid Schæfer er selvfølgelig med i DHSK

En glad Hvid Schæfer er selvfølgelig med i DHSK

Seneste kommentarer

27.05 | 06:34

Hej Lis
Tak for dit spørgsmål, kan du ikke sende mig din mail adresse til f-sorensen@oncable.dk, så skal jeg nok hjælpe dig, eller ring gerne til mig på 25472901 mvh Frank

26.05 | 18:15

Hej
Jeg er pt med i DDH, men har ikke kunnet opdrive en hvid korthåret han til min tæve på 4 år som gerne skulle have hvalpe i år. Hun har een B-hofte og een A - hofte, ellers er hun fejlfri.

24.05 | 21:45

Hej Torben, tak for din besked godt at høre fra dig, håber det går godt hos du kan evt. skrive til mig f-sorensen@oncable.dk, eller tlf. 25472901 mvh Frank og Dingo

24.05 | 19:35

Hej Frank. Jeg ved ikke om du stadig læser på disse svar, men jeg var ejer til Skagens Nikko som var far til Bambi. Håber du læser dette og vi evt. kan komme i kontakt.

Del siden