Bambi en skøn tæve fra Skærbæk

Bambi en skøn tæve fra Skærbæk

Den hvide prinsesse

Rosengreen´s Bambi er født den 28. april 2003, forældrene er Pegases Cinderella og Skagens Nikko ( der er helbror til min Skagens Nero ) og Bambi er født i Skærbæk  ved opdrætter Rosengreens Iversen.

Dorte var igennem mange år en aktiv, engageret og seriøs opdrætter i Sønderjylland, der efter lang tids sygdom desværre afgik ved døden i en alt for ung alder.

En tæve med mange hjem

Bambi har lige fra sin fødsel været en rigtig familie hund, og derfor var det da også helt naturligt at det blev Lene Møller´s børn, der fandt på navnene til de små uldtotter.

Bambi havde de første barne måneder i København, men kom efter kort tid til en ny familie i Sønderjylland, hvor jeg mødte den dejlige tæve første gang.

Der var straks super kontakt mellem Bambi og mig, og det var med noget vemod at jeg tog hjem, efter at have set den familieglade tæve. som tumlede glad med både børn og voksne da hun igen var hjemme i Sønderjylland.

Beboermøde afbrudt af telefon

I efteråret 2003 sad jeg til beboermøde på Avedøre Gymnasium, og pludselig lød der en brummende tone i lommen, det var mobilen og nummeret viste at det var Dorthe der var i røret.

Hun fortalte dybt rørt, at Bambi nu igen måtte flytte da hendes nye ejer havde fået nyt arbejde, og derfor ikke længere kunne have den lille tæve på ½ år, og så var hun kommet til at tænke på, at Bambi helt sikkert skulle hjem til os i Hvidovre så hun nu kunne få en god opvækst.

Der var ingen tvivl om, at Bambi bare skulle hjem til os, og derfor aftalte vi da også at vi skulle mødes weekenden efter til en udstilling i Taulov

Bambi fik en rigtig god velkomst på udstillingen den 21. september, og alle roste den smukke hvide svane der nu skulle med Nero og mig hjem til Hvidovre.

På udstillingen blev Skagens Nero kåret som årets hund i Danske Hundeejers Landsforening blandt alle racer, og det var første gang det var en Hvid Schæfer der løb med den tittel.

Så det var dejligt at køre hjem med både Nero og Bambi over Fyn og hjem til Hvidovre.

Ulykkerne fortsatte

Dagen efter gik turen til dyrlægen med Nero, hvor det desværre blev konstateret at Nero havde Kræft, og skulle i kemo behandling for at kunne overleve.

Behandlingen mod kræft gjorde desværre at Nero ikke var særlig venlig overfor sin nye "tæve hvalp" der var flyttet ind.

Det blev derfor aftalt at Bambi blev udstationeret hos nogle gamle bekendte i Køge, så hun kunne få en stille normal hverdag og Nero kunne komme videre med sin behandling.

Hvis Nero ikke kom gennem kemo behandlingen, var det selvfølgelig aftalt at Bambi igen flyttede til Hvidovre.

Bambi flytter til Køge

Bambi blev meget hurtigt glad for at bo hos de to voksne og deres datter i Køge, og datteren syntes at Mille var så sødt et navn, så det måtte Bambi da have.

Bambi var rigtig glad for at bo ved stranden tæt ved Køge, og hun samt familien har gennem årene haft mange gode dage i den gamle by Køge og ikke mindst i de naturskønne områder der er i forbindelse med byen.

Nero kom godt gennem sin behandling og Bambi er derfor fortsat udstationeret i Køge, hvor hun nu er en stor voksen og glad tæve.

En hund efter hygge og møbler

Bambi er en dejlig stor Hvid Schæfer efter den gamle standard, og hun har mange ligheder med Nero, men det var jo også ventet, da det jo er Nero´s bror Nikko der er far til den pragtfulde tæve, som dagligt beundres af mange i Køge.

Kommentarer

12.08.2011 21:26

Birgitte

Hej Frank... har sendt billeder til dig af tøsen...

Birgitte

11.08.2011 19:25

frank

Hej med jer og Mille
Tak for din kommentar, jeg vil meget gerne have billeder af Mille så vi får en bedre familie side, så send lidt til mig på frs@greve.dk

05.07.2011 19:52

Birgitte

Bare til som oplysning, så er det 2 drenge vi har og ikke en datter..... smiler

11.08.2011 15:59

Birgitte

Hej Frank... ja har nye billeder af Mille (tøsen). Hvor kan jeg sende dem til????

05.07.2011 20:23

Frank

Hej Birgitte
Godt at høre det går godt med tøsen, og de 2 drenge tilgiver vel Krølle Frank er blevet ældre og vrøvler, ar du nogle nye billeder af Mille?

05.07.2011 19:49

Birgitte

Vi er stadigvæk meget glade for vores hund Mille. Hun trives i bedste velgående og er en stor del af vores familie.

Seneste kommentarer

27.05 | 06:34

Hej Lis
Tak for dit spørgsmål, kan du ikke sende mig din mail adresse til f-sorensen@oncable.dk, så skal jeg nok hjælpe dig, eller ring gerne til mig på 25472901 mvh Frank

26.05 | 18:15

Hej
Jeg er pt med i DDH, men har ikke kunnet opdrive en hvid korthåret han til min tæve på 4 år som gerne skulle have hvalpe i år. Hun har een B-hofte og een A - hofte, ellers er hun fejlfri.

24.05 | 21:45

Hej Torben, tak for din besked godt at høre fra dig, håber det går godt hos du kan evt. skrive til mig f-sorensen@oncable.dk, eller tlf. 25472901 mvh Frank og Dingo

24.05 | 19:35

Hej Frank. Jeg ved ikke om du stadig læser på disse svar, men jeg var ejer til Skagens Nikko som var far til Bambi. Håber du læser dette og vi evt. kan komme i kontakt.

Del siden