Aktiviteter og arrangementer for hunde og ejere er åbne for alle hundeglade fra hele landet

Aktiviteter og arrangementer for hunde og ejere er åbne for alle hundeglade fra hele landet

Hvad sker hvor og hvornår

På denne side kan du læse om kommende arrangementer for Hvide Schæfere over hele landet.

Har du et arrangement der ikke er med på oversigten, så send en hilsen til mig, så vi her kan samle de mange steder hvor folk med Hvide Schæfere mødes

Arrangementer i 2009 over hele landet

2008 har været et godt år med mange spændende arrangementer over hele landet, men også i 2009 bliver der masser af glade aktiviteter både her i landet og i vore nabolande for vore skønne hunde.

Tak til alle for et godt år i 2008, og tillykke med jeres hundes resultater på årets forskellige udstillinger og arrangementer.

Vi vil her på siden hele tiden gerne følge op med de mange tilbud, og hvis du kender til et arrangement der ikke er på listen, så giv endelig besked.

18. april 2009 udstilling i Hvidovre

Lørdag den 18. april 2009 holder Dansk Hvid Schæferhundeklub for 12 gang udstilling i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre, for racehunde.

På udstillingen kåres årets hvide Schæferhund, og der er selvfølgelig også barn og hund konkurrence.

Udstillingen er for alle hunde med en anerkendt stambog.

Du kan tilmelde dig via hjemmesiden www.dhsk.dk, eller du kan sende en mail til fcs@dhsk.dk

Seneste kommentarer

27.05 | 06:34

Hej Lis
Tak for dit spørgsmål, kan du ikke sende mig din mail adresse til f-sorensen@oncable.dk, så skal jeg nok hjælpe dig, eller ring gerne til mig på 25472901 mvh Frank

26.05 | 18:15

Hej
Jeg er pt med i DDH, men har ikke kunnet opdrive en hvid korthåret han til min tæve på 4 år som gerne skulle have hvalpe i år. Hun har een B-hofte og een A - hofte, ellers er hun fejlfri.

24.05 | 21:45

Hej Torben, tak for din besked godt at høre fra dig, håber det går godt hos du kan evt. skrive til mig f-sorensen@oncable.dk, eller tlf. 25472901 mvh Frank og Dingo

24.05 | 19:35

Hej Frank. Jeg ved ikke om du stadig læser på disse svar, men jeg var ejer til Skagens Nikko som var far til Bambi. Håber du læser dette og vi evt. kan komme i kontakt.

Del siden